EKSPERTI ZA VARNOST OTROK V AVTOMOBILU

  Hitra brezplačna dostava za nakup nad 50 €

Odstop od naročila

Vaše naročilo lahko brez pojasnila kadarkoli pisno prekličete (e-pošta na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.), v kolikor naročilo še ni bilo odposlano na vaš naslov.

V kolikor pa je bilo naročilo že poslano na vaš naslov: Potrošnik ima pravico do odstopa od pogodbe skladno s 43.č členom ZVPot (Uradni list RS št.126/07), da v štirinajstih (14) dneh od prevzema blaga podjetju pisno sporoči, da odstopa od naročila/pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Slednjega mora vrniti podjetju najkasneje v tridesetih dneh po poslanem sporočilu o odstopu in sicer nepoškodovano, neuporabljeno in v nespremenjeni količini.

Prav tako se šteje za odstop od pogodbe, če potrošnik vrne prejeto blago v roku za odstop od pogodbe (14 dni) brez posebnega sporočila o odstopu. 

V tem primeru morate neuporabljeno blago nepoškodovano in v nespremenjeni količini odposlati na naš naslov v 14 dneh po pisnem sporočilu o odstopu od pogodbe, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv kupec. 

Stroške vračila nosi kupec. Pridržujemo si pravico, da pošiljke z odkupnino zavrnemo.

Vračilo izdelka

V naši spletni trgovini skrbimo za kakovost blaga. V primeru, da z nakupom kateregakoli izdelka niste zadovoljni, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni od datuma prevzema. Blago mora biti nepoškodovano, neuporabljeno in zapakirano v originalni embalaži. Priložen mora biti tudi račun in morebiten garancijski list, ki ju prejmete z izdelkom. O nameravanem vračilu nas morate pisno obvestiti na e-poštni naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Vrnete ga lahko osebno ali po pošti (na lastne stroške) v 15 dneh po pisni reklamaciji. Blago vam lahko zamenjamo (vendar ne za enako blago) ali pa vam vrnemo denar. Denar vrnemo najkasneje v 15 dneh po prejemu sporočila o odstopu in vrnjenega izdelka. Naslov za vračilo: ČENČA d.o.o. Novovaška cesta 83; 4226 ŽIRI.

Seveda lahko izdelek tudi zamenjate. Pošljete nam ga nazaj in poslali vam bomo drug artikel. V tem primeru bomo mi pokrili stroške pošiljanja novega artikla, vi pa stroške pošiljanja pri vračanju.

Obstaja tudi možnost zamenjave v naši trgovini https://www.recaro-slovenija.si/kje-smo. To storite z originalnim računom in garancijskim listom, ki ju boste prejeli skupaj z izdelkom.

 
Logo otroški avtosedeži in vozički RECARO        logotip otroski avtosedezi vozicki previjalne torbe 3                

varen nakup

100% varen nakup.

Garantirano vračilo kupnine.

dostava solo

Naročila oddana do 14 ure, dostavimo s pošto Slovenije že naslednji delovni dan. Brezplačna poštnina za nakup nad 50€.

 montaza avtosedeza

Brezplačna namestitev v e-trgovini kupljenega avtosedeža v  RECARO centru na Tržaški cesti 216 v Ljubljani ob predložitvi računa.

telefon info

01 51 71 510

Pokličite za dodatne informacije.

 

 

 

Bodite vedno na tekočem z našimi najnovejšimi novičkami o posebnih ponudbah in novih izdelkih.
 
 
facebook
 
 
 
 
 

Spletna stran uporablja piškotke. Določeni piškotki omogočajo optimalno delovanje spletne trgovine. Več o piškotkih