EKSPERTI ZA VARNOST OTROK V AVTOMOBILU

  Hitra brezplačna dostava za nakup nad 50 €

Iskanje izdelka

Izdelek lahko poiščete s pomočjo iskalnika, ki se nahaja v desnem zgornjem kotu. V okvirček vpišete iskani izdelek in v osrednjemu delu zaslona se vam bo izpisala ponudba. Izdelek lahko iščete tudi po kriterijih tako, da uporabite napredni iskalnik. Izdelek lahko poiščete tudi po skupinah izdelkov v zgornjem meniju, kjer imamo izdelke razdeljene po skupinah. Preprosto izberete željeno kategorijo, znotraj katere se vam prikažejo še podkategorije, med katerimi lahko izbirate.

Nakupovalna košarica

Nakupovalna košarica ima enako vlogo kot košarica v trgovini – tja shranjujete izbrane izdelke. Prikaže vam tudi njihovo število. Vsebino košarice lahko pregledate v vsakem trenutku ter v njo dodate ali odstranite izbrane izdelke. Izbranim izdelkom lahko spremenite količino in s pritiskom na gumb "preračunaj" se vam glede na spremenjeno količino preračuna celotna vrednost nakupa. Izdelke v košarici lahko iz nje odstranite s pritiskom na gumb "odstrani".

OPOZORILO: Za uspešno dodajanje izdelkov v nakupovalno košarico se je potrebno strinjati z uporabo piškotkov (gumb ZAPRI) - obvestilo v sivem okvirčku spodaj!

Postopek nakupa

Če ste prepričani, da želite izdelke, ki jih imate v košarici kupiti, potem pritisnite na gumb "izdelaj ponudbo". Sistem vas bo preusmeril v obrazec, kjer vpišite zahtevane podatke. S pritiskom na gumb "predogled ponudbe" si še enkrat pogledate ponudbo in če ste z njo zadovoljni, potrdite naročilo s klikom na tipko "pošlji ponudbo". Če ste v podatkih vpisali svoj e-poštni naslov, boste po opravljenem postopku nakupa prejeli elektronsko potrdilo o prejemu naročila.

 
Logo otroški avtosedeži in vozički RECARO        logotip otroski avtosedezi vozicki previjalne torbe 3                

varen nakup

100% varen nakup.

Garantirano vračilo kupnine.

dostava solo

Naročila oddana do 14 ure, dostavimo s pošto Slovenije že naslednji delovni dan. Brezplačna poštnina za nakup nad 50€.

 montaza avtosedeza

Brezplačna namestitev v e-trgovini kupljenega avtosedeža v  RECARO centru na Tržaški cesti 216 v Ljubljani ob predložitvi računa.

telefon info

01 51 71 510

Pokličite za dodatne informacije.

 

 

 

Bodite vedno na tekočem z našimi najnovejšimi novičkami o posebnih ponudbah in novih izdelkih.
 
 
facebook
 
 
 
 
 

Spletna stran uporablja piškotke. Določeni piškotki omogočajo optimalno delovanje spletne trgovine. Več o piškotkih