EKSPERTI ZA VARNOST OTROK V AVTOMOBILU

  Hitra brezplačna dostava za nakup nad 50 €

Naši začetki segajo v leto 1985, ko smo začeli z izdelavo športnih avtosedežev BOB, leta 1988 pa tudi z izdelavo otroških avtosedežev BOB. Do leta 1996 smo celotne sedeže izdelovali v Sloveniji, takrat pa smo zaradi novih evropskih homologacijskih zahtev in majhnega slovenskega trga povezali z nemškim podjetjem Storchenmühle. Z letom 2004  sta se združili dve vrhunski podjetji STORCHENMÜHLE in RECARO pod novim imenom RECARO Child Safety, z vizijo in namenom izdelovati svetovno najboljše avtosedeže za otroke.

RECARO si je prestižno ime zagotovil v več kot sto letih svojega delovanja. Še posebej velik sloves žanje med ljubitelji hitrosti in športnih avtomobilov, saj je z njihovimi sedeži opremljena cela vrsta dirkalnih in športnih avtov. Z rastjo podjetja je RECARO širil tudi število različnih proizvodov in tako, na primer, na njihove sedeže pogosto sedemo tudi na letalih.

Zaradi predstavitve celotnega programa na slovenskem trgu smo z letom 2007 postali predstavniki podjetja RECARO za Slovenijo, z letom 2013 pa tudi za Bosno in Hercegovino.

Vabljeni v naša razstavno prodajna salona v Ljubljani in v Mariboru, kjer lahko vidite in preizkusite različne modele avtosedežev za osebne avtomobile (ergonomsko-ortopedske, športne-tuning in dirkalne), celoten program otroških avtosedežev in vozičkov, sedeže za pisarne in sedeže za posebne namene.

Poleg celotnega programa RECARO smo zastopnik za slovenski trg tudi za previjalne torbe angleške znamke BabaBing.

Za dodatna vprašanja in želje smo našim strankam na voljo preko elektronske pošte Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali naše Facebook strani RECARO Slovenija.

Hvala za izkazano zaupanje! Želimo vam prijetno spletno nakupovanje in lep dan.

 

Splošni podatki:
ČENČA d.o.o.
Novovaška cesta 83
4226 ŽIRI
Telefon: 051 621 777
Elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Identifikacijska številka za DDV: SI42095913
Matična številka: 8098255
Družba je registrirana pri Temeljnem sodišču v Kranju, št. vložka 2017/48757
Poslovni račun NLB: SI56 0209 3026 2541 240
Izpolnjujemo vse pogoje za prodajo po internetu.
 

Avtorska zaščita:      

Vse vsebine, ki so objavljene na spletni strani www.avto-sedezi.si so last podjetja Čenča d.o.o. Novovaška cesta 83, 4226 Žiri.
Vsa avtorska dela so zaščitena že z nastankom in jih ni potrebno posebej označevati. Prepovedana je reprodukcija, distribucija, spreminjanje, javno prikazovanje in predvajanje ter ostale oblike izkoriščanja avtorskega dela.
Avtorsko pravno zaščitene vsebine je dovoljeno uporabljati zgolj za zasebne namene, oziroma s pisnim privoljenjem podjetja Čenča d.o.o..

 
Logo otroški avtosedeži in vozički RECARO        logotip otroski avtosedezi vozicki previjalne torbe 3                

varen nakup

100% varen nakup.

Garantirano vračilo kupnine.

dostava solo

Naročila oddana do 14 ure, dostavimo s pošto Slovenije že naslednji delovni dan. Brezplačna poštnina za nakup nad 50€.

 montaza avtosedeza

Brezplačna namestitev v e-trgovini kupljenega avtosedeža v  RECARO centru na Tržaški cesti 216 v Ljubljani ob predložitvi računa.

telefon info

01 51 71 510

Pokličite za dodatne informacije.

 

 

 

Bodite vedno na tekočem z našimi najnovejšimi novičkami o posebnih ponudbah in novih izdelkih.
 
 
facebook
 
 
 
 
 

Spletna stran uporablja piškotke. Določeni piškotki omogočajo optimalno delovanje spletne trgovine. Več o piškotkih