EKSPERTI ZA VARNOST OTROK V AVTOMOBILU

  Hitra brezplačna dostava za nakup nad 50 €

Dostava

Prodaja in dostava blaga je možna samo na ozemlju Republike Slovenije. Dostavo za spletno trgovino www.avto-sedezi.si opravlja Pošta Slovenije, s katero imamo sklenjeno pogodbo. Predstavnik podjetja bo pripeljal blago na vaš naslov in v primeru izbire načina plačila ''po povzetju'', mu boste ob prevzemu blago plačali z gotovino.

Vaš strošek za naročene izdelke bo tak, kot bo izpisan na vašem naročilu (ponudbi), ki vam ga bomo potrjenega poslali na vaš e-mail. V kolikor vas v času dostave ni doma, vas bo predstavnik Pošte poklical na vaš telefon oziroma vam bo v vašem nabiralniku pustil obvestilo o prispelem paketu.

Vse izdelke odpošljemo v roku 1 - 3 delovnih dni od prejema vašega naročila/nakazila. Pošiljk ne odpošiljamo ob nedeljah in praznikih. Dobavni rok za izdelke na zalogi je običajno od 1 - 4 dni. Za izdelke, ki niso na zalogi, je rok dobave po dogovoru in odvisen od posameznega izdelka.

V primeru posebnih zahtev vas prosimo, da le te vpišete pod opombe na dnu naročila. Vse informacije so možne tudi po telefonu na 051 621 777 ali po e-pošti: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Prodajamo in dostavljamo na področju celotne Slovenije. Celotna elektronska trgovina, ponudba, pogodba in dostava se sklepa v slovenskem jeziku.

Stroški dostave

Poštnina znaša 3,50 EUR, ne glede na velikost ali težo izdelka. V vrednosti nakupa nad 50,00 EUR stroške pošiljanja krije ČENČA.

Pri paketih z odkupnino naslovnik plača bančno provizijo - manipulativne stroške Pošte Slovenije, ki znašajo:

1,05 EUR (do zneska 98,00 EUR)

1,07% vrednosti (znesek med 98,00 EUR in 501,00 EUR)

5,36 EUR (nad zneskom 501,00 EUR)

 
Logo otroški avtosedeži in vozički RECARO        logotip otroski avtosedezi vozicki previjalne torbe 3                

varen nakup

100% varen nakup.

Garantirano vračilo kupnine.

dostava solo

Naročila oddana do 14 ure, dostavimo s pošto Slovenije že naslednji delovni dan. Brezplačna poštnina za nakup nad 50€.

 montaza avtosedeza

Brezplačna namestitev v e-trgovini kupljenega avtosedeža v  RECARO centru na Tržaški cesti 216 v Ljubljani ob predložitvi računa.

telefon info

01 51 71 510

Pokličite za dodatne informacije.

 

 

 

Bodite vedno na tekočem z našimi najnovejšimi novičkami o posebnih ponudbah in novih izdelkih.
 
 
facebook
 
 
 
 
 

Spletna stran uporablja piškotke. Določeni piškotki omogočajo optimalno delovanje spletne trgovine. Več o piškotkih